viernes, 9 de enero de 2009

Encetem el 2009 amb moltes novetats!

Enginy 2
Autora: Àngels Navarro
Editorial: Empúries

Un tast de diferents categories i variants de l'enigmàtistica moderna, que a més d'aportar-vos ensenyaments, us conduirà a un món fascinant i bell ple de: il·lusions òptiques, enigmes ocults, paranys, enganyifes, laberints màgics, puzzles increïbles, sèries impossibles... ( tot una amalgama de jocs que pretenen fer-vos passar una bona estona tot desafiant la vostra capacitat de reacció i superació.

Enginy 3
Autora: Àngels Navarro
Editorial: Empúries

Enginy3 busca el plaer que suposa resoldre un repte, la satisfacció d'obtenir una resposta correcta, de superar un parany, de descobrir on sou capaços d'arribar i fer-vos passar un una bona estona tot pensant i trencant-vos el cap. Per resoldre els jocs no fan falta coneixements específics, resulten accessibles a tothom, sigui quin sigui el seu nivell de formació i la seva edat, només cal tenir una mica de curiositat, força paciència i molt sentit comú.

230 jocs per a tota la família
Autora: Isabelle Bertrand
Editorial: Combel

Jocs de tot tipus per a tots els membres de la família. D'esbarjo, d'estratègia, de viatge, d'atzar, d'aigua, d'aire lliure, de màgia, de les 4 estacions, d'espectacles, de cartes, de grup, de bricolatge, de pistes ...

Nosaltres també en tenim
aproximació a la Convenció dels Drets de l'Infant
Autora: Dolors Reig
Editorial: Institut Linguapax

Es tracta d'una unitat pedagògica quatrilingüe, de la qual són autores Dolors Reig, Amparo Vázquez i Gisela Mohr i que ha estat concebut com una manera lúdica d'apropar la Convenció dels Drets de l'Infant a l'alumnat de primària.

Un vaixell ple de poemes
Autors: Gisa Mohr i Esther Puig
Editorial: Projecte Linguapax

El recull de poemes que us presentem està dedicat a tots aquells nens i nenes que continuen lluitant dia a dia per tal que se'ls reconeguin els seus drets més fonamentals.

Guia per a fer fills lectors
Autor: Joan Carles Girbés
Editorial: Generalitat de Catalunya

Sabem que llegir és important i profitós, que millora el rendiment acadèmic, que té molts beneficis a la vida quotidiana, però... com aconseguim que els nostres fills s'interessin per la lectura?

La Caputxeta Vermella; Rínxols d'Or; Ditona; L'aneguet lleig
Contes amb CD
Adaptació: Anna Grau
Editorial: Combel

Els contes Populars a l'abast dels més petits: un recopilatori per a nens i nenes que inclou quatre contes clàssics i un CD que reprodueix fidelment el text, amb dramatització i efectes sonors.

Versos amics
Autora: Joana Raspall
Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat

Versos planers, plens de sensibilitat i d'imaginació, per portar els petits i joves lectors de viatge...


Buzz, quin és el zum-zum d'aquests insectes?
Autora: Caroline Bingham
Editorial: Parramón

És un llibre que es pot mirar, escoltar, llegir on hi trobaràs mosques, àcars, aranyes, formigues, escarabats, abelles, xinxes i totes les bestioles que et puguis imaginar!

Bebès animals
Col·lecció: El món en fotos
Editorial: La Galera

Fantàstiques fotografies permeten veure les cries d'animals com ara guineu, foca, tortuga, pollet, cigne, cocodril, zebra, lèmur, pingüí, cangur... i molts més, alguns d'ells acompanyats del pare o la mare.

Cuques: un llibre interactiu
Autor: Maurice Pledger
Editorial: Cruïlla

Llibre tàctil i interactiu que permet conèixer el nom de molts insectes.

Gossos i gats
Autor: Steve Jenkins
Editorial: Joventut

Per a saber-ho tot sobre els gats i els gossos: races, mides, alimentació, comportaments? Amb il·lustracions en collage, dos llibres en un per a començar amb la mascota que es prefereixi.

Pares del món
Autora: Anne Lauprête
Col·lecció: El món en fotos
Editorial: La Galera

Fotografies molt boniques de pares i fills de molt països del món, diversitat de costums, cultures i maneres de fer. Un pare que renta la seva filla al Ganges, dos petits tuaregs que aprenen a muntar dromedaris, un pastor del Caixmir amb el seu fill que dorm... En tots els racons del nostre planeta podem veure com els pares tenen cura dels seus fills.

Bocas: animales extraordinarios
aproximació a la Convenció dels Drets de l'Infant
Autor: Xulio Gutiérrez
Editorial: Faktoría K de libros

Estamos ante un libro muy instructivo, ameno, bien estructurado y de gran atractivo visual. Comienza situando al lector ante los diversos grupos del reino animal, con ejemplos de cada uno. Por tierra, mar y aire, de norte a sur, por todos los continentes, selecciona una serie de animales y ofrece de cada uno de ellos un volumen de información bien dosificado sobre sus características, localización y costumbres, centrándose especialmente en la forma de obtener su alimento.

Un tomb per Bolívia
Autors varis
Editorial: Caixa de Girona

Un tomb per... Bolívia és un conte adreçat a potenciar el respecte i l'acceptació mútua a través del coneixement d'altres cultures.