jueves, 7 de mayo de 2009

Noves lectures en Castellà per CM i CS (novetats de maig)


Viela, Enriqueto y su secreto
Autora: ROSSETTI, Ana
Editorial: Alfaguara
Col·lecció: Próxima parada

Hoy es el cumpleaños de Enriqueto Pollo, pero él no se siente feliz y ha decidido escaparse de casa... con un secreto. Una obra para que los niños se diviertan haciendo teatro.

La bicicleta es mía
Autor: Peramo, Carlos
Editorial: Santillana, 2008
Col·lecció: Alfaguara infantil

Daniel y Néstor son vecinos y van al mismo colegio pero sus familias son diferentes, una tiene dificultades económicas y la otra no . Por eso Néstor recibe regalos que Daniel no puede tener, como la bici de sus sueños. Sin embargo Daniel es muy hábil con la matemáticas, y su vecino no . Al final, dejarán a parte sus diferencias, aprenderán a compartir y nacerá entre ambos una sólida amistad.

El Gat Mog
Autor: AIKEN, Joan
Editorial: Ediciones sm, 1988
Col·lecció: VAIXELL DE VAPOR, EL; 16. SÈRIE BLAVA

Podeu imaginar-vos un gat gairebé tan gran com una balena? Doncs així era el gat Mog. La seva mestressa li va donar llet i llevat per dinar, i el gat va començar a créixer i créixer... Tant va créixer, que era més gran que un elefant, gairebé tan gran com una balena. I per això li van passar tantes coses en aquesta història.

Un monstruo en el armario
Autora: Vázquez-Vigo, Carmen
Editorial: SM, 1994
Col·lecció: El barco de vapor

El abuelo de Jaime sabe hacer pajaritas de papel, los abuelos de Alba y blanca fabrican cometas estupendas y meten barcos en botellas... ¿Y el abuelo de Jorge? Quizá sepa hacer algo muy muy especial. Entonces, Jorge sí que presumirá de verdad.

Un secuestro de película
Autor: Páez, Enrique
Editorial: SM, 1996
Col·lecció: El Barco de vapor; 92

A casa de l'Esther i el Juanjo han comprat un emisor-receptor per sentir els lloros de la germana petita des d'una habitació a l'altra. L'aparell provoca interferències, i Esther comença a sentir unes inquietants converses telefòniques. Es tracta d'un segrest........

On és el tigre?
Autor: FAÑANÀS, Miquel
Editorial: Cruïlla, 1999
Col·lecció: El Vaixell de Vapor; 98

És la primera vegada que un circ fa parada en el suburbi on viuen l?Edu i els seus amics. Captivats, ajuden a muntar la carpa, i ni es recorden de l?hora de tornar a casa. Malgrat haver rebut unes entrades per a una sessió de tarda, els costarà obtenir el permís dels pares per assistir-hi. Però, aleshores, un tigre s?escapa del circ i cal muntar tot un dispositiu armat per capturar-lo. Els amics faran mans i mànigues per trobar-lo i impedir que el matin. Aventura distreta, amb unes il·lustracions en blanc i negre de qualitat, acarades amb una pàgina de text en cada un dels capítols. Per a nois i noies a partir d'11 anys.