jueves, 30 de abril de 2009

Novetats de març i abril 2

Imagina't un dia
Autora: Thomson, Sarah L.
Editorial: Joventut, 2005
Imagina que pots bussejar entre les branques o nedar cap al sol. Imagina que no necessites ales per volar? Aquest llibre amb impressionants il·lustracions ens fa entrar en un nou univers, en les fantasies dels nostres somnis. Un llibre per a deixar volar la imaginació. Un àlbum per treballar sobre l'estètica. Un llibre d'impossibles.

El doctor Submarí
Autor: Timmers, Leo
Editorial: Claret, 2008
Col·lecció: Claret Kids. Clavis
El doctor Blub és molt estimat en tot el fons del mar. Cada dia fa la visita amb el seu submarí per l'Oceà, que és una gran sala d'espera d'aigua blava plena de peixos i altres criatures marines. Amb un gran somriure el doctor Blub els examina i els cura tots. Fins que un dia, alguna cosa no va a l'hora. El doctor Blub té problemes...

Ciència a dos euros
Autor: Jiménez, Daniel
Editorial: Ara Llibres, 2009

Un catàleg de tafaneries científiques. Algunes respostes demostrades amb experiments senzills que es poden fer a casa.

Catorze poemes, catorze cançons Maria-Mercè Marçal (CD)
Editorial: Fundació Maria-Mercè Marçal
Artistes d'estils i generacions diferents musiquen i interpreten catorze poemes de Maria-Mercè Marçal, una de les veus poètiques més importants de la literatura catalana de tots els temps.

El món de l'ensenyament
Editorial: FOLC, 2007
Comunicacions de la I Jornada sobre el mercat cultural en català 2006 Aquesta jornada és la primera d?una sèrie de jornades dedicades a la dinamització del mercat cultural en la nostra llengua, un mercat potencialment important, però dividit en diferents estats (espanyol, francès, italià i andorrà) i dins de l'Estat espanyol en diferents unitats administratives: Catalunya, País Valencià, Illes Balears, Aragó (Franja de Ponent) i Múrcia (el Carxe).

Diccionari de la llengua catalana MULTILINGÜE: Castellà, Anglès, Francès i Alemany
Autor: Sagristà i Artigas, Marc
Editorial: Enciclopedia Catalana, 1998
Diccionari en format paper on pots trobar, a més de la definició de cada paraula, la seva corresponent traducció en CASTELLA, ANGLES, FRANCES i ALEMANY. A la web: http://www.grec.net/cgibin/mlt00.pgm/ trobaràs la seva versió interactiva.

Ortografies
Autor: varis
Editorial: Graó, 2009
Col·lecció: Articles de didàctica de la Llengua i Literatura, 48

Parlem d'ortografia: què és, com s'aprèn i com s'ensenya. Per a una valoració comparativa dels sistemes d'escriptura.

Neda-que-neda
Autor: Lionni, Leo
Editorial: Kalandraka
Els peixos petits no sempre han de tenir por als grans. Un clàssic recuperat ple de riquesa cromàtica per tractar també la superació de les pors i el valor de la diversitat. Un llibre amb una història molt senzilla que es pot fer servir per l'àrea de Plàstica. Estampació.